top of page

Izbor sportaša Grada Rovinja za 2016 godinu

U organizaciji Sportske zajednice grada Rovinj sinoć je u Multimedijalnom centru grada Rovinja održano proglašenje najuspješnijih u sportu u 2016. godini.

Za najboljeg sportaša u prošloj godini proglašen je član kickboxing kluba Budokai, Bojan Mišković, dok je najboljom sportašicom Rovinja za prošlu godinu izabrana Nikka Brajković članica Plivačkog kluba Delfin.

U konkurenciji muških i ženskih ekipa nagrade su odnijeli  Klub podvodnih aktivnosti Rovinj i Ženski odbojkaški kluba Rockwoll.

Za mlade nade do 14 godina proglašeni su Matija Mužina, Valentino Savić Sajfer, Matea Ljutić , Leonardo Malusa te momčad mlađih kadeta Odbojkaškog kluba Rovinj.

Za najperspektivnije sportaše od 14 do 18 godina priznanja su dobili Anđela Hrvatin iz Plivačkog kluba Delfin, Mateo Cerin, Iva Pokrivka te posada dvojca na pariće Moreno Pajković i Sven Peteh iz Veslačkog kluba Arupinum.

Za najboljeg trenera proglašen je Pero Mišković, dok su priznanja uručena i trenerici plivačkog kluba Delfin, Bojani Bolković, svjetskoj rekoderki u ronjenju na dah, Valentini Cafolli te Školskom sportskom društvm Mladost iz Srednje škole Zvane Črnje.

U kategoriji Jubileji priznanje je dodjeljeno Odbojkaškom klubu Rovinj za 35 godina rada, Jedriličarskom klubu Maestral za 50 i Sportsko ribolovnom društvu Meduza za 65 godina uspješnog djelovanja.

Priznanje u kategoriji najboljeg sportskog djelatnika dodijeljeno je Vladi Miletiću iz Vaterpolo kluba Delfin, dok su najboljim veteranima proglašeni Boško Zukerić iz Teniskog kluba G&B i ekipa Marea, članice Društva sportske rekreacije Rovinj. 

bottom of page